Relaxbox bij Gezond en Zekerdagen

Op maandag 28 en dinsdag 29 oktober 2013 waren traditiegetrouw de Gezond en Zekerdagen in Nieuwegein. Dit maal voor de tiende keer. Het thema van 2013 was Zorg ook voor jezelf.

Bijna 2000 zorg- en welzijnmedewerkers trotseerden storm en file's om kennis op te doen en te delen over preventie van fysieke belasting en agressie op de werkvloer. In het NBC in Nieuwegein stonden zo'n 50 workshopleiders klaar om hen te informeren over de nieuwste inzichten en technieken.

Gaby Jansen in samenwerking met collega's van Improvisatieacteurs de Relaxbox voor dit evenement met een maatwerkverhaal.

Verder wachtte de bezoekers aan dit jubileumevenement nog een grote verrassing ter gelegenheid van het tienjarig jubileum. Een optreden van Ali B en zijn vrienden (Brownie Dutch en Darryl) en op dag twee kwam Vlaamse schone Belle Perez de bezoekers verrassen met een optreden. Dit optreden werd gesponsord door Lopital.

Ook acteurs nodig om je evenement leuker of prikkelender te maken? Vraag naar de mogelijkheden via telefoonnummer: 0318-785818 of mobiel via nummer: 06-29036946 of stuur een E-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Tags: Acteur Entertainer Relax Box Gezond en Zekerdagen Entertainment